Πώληση Αγροικία, Chertsey, Quebec, Καναδάς, 390 Langelier

Πώληση - Cod. 35003

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 133.97 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

Ένα πραγματικό καταφύγιο της ειρήνης που βρίσκεται στη διάσημη 7η λίμνη πιο συγκεκριμένα στον Κόλπο του Διαβόλου, περισσότερο από 300p. από την ξηρά, οικεία και απομονωμένη περιοχή όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φινλανδική σάουνα και το σπα όλο το χρόνο, για να μην αναφέρουμε ένα μικρό σάλτσα στα παγωμένα νερά της λίμνης το χειμώνα και μόλις λίγα βήματα μακριά. Αυτό το υπέροχο εξοχικό σπίτι προσφέρει 3 ch στους επάνω ορόφους και ένα μπουτόν με 2 γαλλικά παράθυρα με θέα στη βεράντα και τη γκαλερί που προσφέρει υπέροχη θέα στο νερό και ένα μπάνιο για να ονειρευτεί, με ένα ντους από γυαλί, Διαθέτει μπανιέρα και τζάκι αερίου, ιδανικό για ένα πιο ρομαντικό βράδυ.
Στο ισόγειο θα βρείτε μια ευρύχωρη τραπεζαρία στην γυάλινη οροφή με θερμαινόμενο πάτωμα, ένα καθιστικό με ξύλο τζάκι που καίγεται με αργή πέτρα και μια λειτουργική κουζίνα εξοπλισμένη με σόμπα αερίου και κάθε ένα από αυτά τα δωμάτια έχει ακόμα εκπληκτική θέα στη λίμνη. Μην ξεχνάτε το διπλό γκαράζ όπου υπάρχει ένα εντυπωσιακό σαλόνι με τραπέζι μπιλιάρδου και home cinema, ξύλινο δάπεδο Jatoba και ντους στο γκαράζ. , όλα σχεδιασμένα ξεχωριστά από το χώρο για τα αυτοκίνητα.
Η 7η Λίμνη είναι ένα καλοδιατηρημένο κόσμημα, όπου ζωντανεύει εκεί, είναι ουσιαστικά ένα προνόμιο, ζωντανός σε αρμονία και ειρήνη με τη φύση στην άκρη αυτής της πλωτής λίμνης (κινητήρας 9,9 HP max) με έκταση 1,4 km² και περίμετρο 8,7 χιλιομέτρων, η λίμνη έχει σπαρεί για αρκετά χρόνια, πεσμένα πέστροφας και γκρίζα (πέστροφα λίμνη) και σας προσφέρει ένα κρυστάλλινο καθαρό νερό. Η ποιότητα του νερού διεξήχθη σε εξαιρετικές δοκιμές και αρκετά δείγματα επιβεβαίωσαν την κατανάλωση νερού για κατανάλωση. Η κάθετη διαφάνεια της λίμνης είναι 33 πόδια, σύμφωνα με το Τμήμα Περιβάλλοντος και το βάθος του φτάνει πάνω από 130p ή ακόμα και μέχρι 140p στο Devil's Bay, ένα ιδανικό μέρος για καταδύσεις. Η ένωση των κατοίκων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει και να διατηρήσει την ποιότητα αυτού του περιβάλλοντος, θα σας προσκαλέσουν να συμμετάσχετε και να συμβάλλετε σε αυτό. Ψάχνετε για ένα αγαπημένο μέρος και εδώ είναι. + $ 800.000 CAD που έχει επενδύσει ο ιδιοκτήτης!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB