Πώληση Αγροικία, Niagara Peninsula, Ontario, Καναδάς, 23046 Burkett rd 30 Wainfleet

Πώληση - Cod. 29212

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 260 m²
  • Αριθμός δωματίων: 20 - 6 Bedrooms
  • Όροφος: 2

Μια σχεδόν τέλεια όαση ...
Διαμορφώστε
Πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει η περιγραφή αυτού του σχεδόν τέλεια όαση μακριά από τις έγνοιες της ζωής στην πόλη. Εδώ είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να αγοράσω μια προσαρμοσμένη χτισμένο σπίτι στην περιζήτητη αγροτική περιοχή της Wainfleet. Μόνο δύο μίλια από τη λίμνη Erie, με εύκολη πρόσβαση σε Dunnville, Welland και το λιμάνι Colborne. Μόνο μια απλή 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Χάμιλτον και 1,5 ώρες στο Τορόντο. Καταρράκτες του Νιαγάρα και του Αγίου Catharines με μεγάλες εμπορικές περιοχές βρίσκονται σε βολική τοποθεσία περίπου 35 λεπτά με τα πόδια. Σας αρέσει πέρα ​​από τα σύνορα για ψώνια στις ΗΠΑ, δεν υπάρχει πρόβλημα, στη συνέχεια, επειδή τα σύνορα Buffalo στο Fort Erie είναι μόνο 45 λεπτά μακριά.

Οδηγήστε 2 μίλια στη λίμνη και είστε στο Long πάρκο διατήρησης παραλία και πιο κοντινό γήπεδο γκολφ σας: Long Beach House. Οδηγήστε μερικά μίλια κατά μήκος της ακτής της λίμνης και θα καταλήξουμε σε ένα άλλο γήπεδο του γκολφ: Λιμάνι Colborne Country Club. Ένα πολύ γνωστό εστιατόριο είναι μόνο 5 λεπτά μακριά DJ σερβίρει τα καλύτερα ψάρια και τα τσιπ στην περιοχή. Αυτό το σπίτι πώληση περιλαμβάνει προνόμιο πακέτο που θα σας σώσει χιλιάδες στο μέλλον. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω όπου η τιμή είναι ....

Η πώληση περιλαμβάνει Προσωπικά - 8χρονο Φυσικό αέριο και με εξαιρετική πίεση και τον όγκο. Αυτό επίσης σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ αερίου για τη χρήση σας για όσο διάστημα έχετε στην κατοχή σας το ακίνητο. Συσκευές που τρέχουν για δωρεάν σε αυτό είναι: δύο κλίβανοι σας, την πλάτη σας μέχρι γεννήτρια, στεγνωτήριο ρούχων σας, δύο δεξαμενές ζεστού νερού, δύο κουζίνες σας, μπάρμπεκιου και δύο τζάκια σας. Αχ και εγώ αναφέρω το θερμαντήρα φυσικού αερίου που τρέχει τα 18 ft πάνω από πισίνα έδαφος με ιδιωτικό κατάστρωμα; Το πηγάδι του φυσικού αερίου είναι πιστοποιημένο και με άδεια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB