Πώληση Άλλο (Εμπορικό), OGEMA, Saskatchewan, Καναδάς, 202 main street

Πώληση - Cod. 28382

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: TERRA

εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στην ιταλική κουζίνα.
Είμαστε ένα μικρό εργοστάσιο (4 υπαλλήλους Tiempo πλήρης) που παράγει ζυμαρικά, γεμιστά ζυμαρικά, πίτσα και ιταλική πολλές άλλες ειδικότητες ». Τα πάντα είναι παγωμένο, συσκευάζονται και πωλούνται σε μικρά σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την περιοχή Saskatchewan. Έχουμε ήδη δημιουργήσει μια βάση των πολύ μεγάλων πελατών και σε μια συνεχή φάση ανάπτυξης. Έχουμε μηδενική concorenza στην περιοχή (1 εκατομμύριο κάτοικοι) και υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες της διαπεριφερειακής και εθνικής ανάπτυξης. Αυτό, μαζί με μια ισχυρή οικονομία, μεταφράζεται σε μια μεγάλη ευκαιρία για το σωστό πρόσωπο και ότι «Παθιασμένος πολιτισμό και ιταλικό φαγητό.
Η εταιρεία L 'απολαμβάνει σημαντική ανάπτυξη. $ 80,000 κατά το πρώτο έτος των πωλήσεων, το δεύτερο έτος $ 120.000 και το τρίτο $ 290.000. Αυτό το έτος θα προσφέρει $ 350000- $ 400.000 πωλήσεις. Οι μέσες τρέχουσες καθαρά κέρδη και περίπου το 25% των ετήσιων πωλήσεων. (Ήδη αφαιρεθεί «έξοδα στο κόστος παραγωγής, manuntenzione, τους φόρους, τους εργαζόμενους κλπ ..)
Βρισκόμαστε σε μια μικρή πόλη κοντά στην κεντρική πόλη, έτσι ώστε να κρατήσει χαμηλά το κόστος λειτουργίας. Επιπλέον, διαθέτει pocchissima έγκλημα »και λίγο ρύπανση. Η χώρα και «καλά εξυπηρετείται με ένα σχολείο που πηγαίνει από το δημοτικό στο γυμνάσιο. ταχυδρομείου CE », δύο τράπεζες, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, κάμπινγκ, εξωτερική πισίνα, πάρκα, σπα, και ένα αθλητικό συγκρότημα να παίζει χόκεϊ και κέρλινγκ το χειμώνα κλπ ... Έχουμε ήδη βάλει δύο υπαλλήλους οι οποίοι είναι καλά εκπαιδευμένοι και μπορούν διαχειριστεί ένα μεγάλο μέρος από μόνη της εταιρείας. Είναι πρόθυμοι να κολλήσει με τη νέα propretario.
Επίσης περιλαμβάνονται στην πώληση:
-Ε »Ακίνητα ανακαινίστηκε πλήρως το 2012 (200 τ.μ.) σε οικόπεδο 500τμ
-a κατεψυγμένα φορτηγά μεταφοράς (μήκους 6 m) - (άριστη εξυπηρέτηση)
-όλα σε καλή κατάσταση μηχανήματα για την παραγωγή (α ναπολιτάνικη ξυλόφουρνο, πατήστε το πλήκτρο, ραβιόλια, πλανητικά, σπιράλ, ψύκτη, ψυγείο / καταψύκτη .... κλπ κύτταρα)
-συνταγές, διαδικασίες
-a περίοδο κατάρτισης.
Τιμή ΕΥΡΩ 290 000

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB